torstai 9. toukokuuta 2013

hello my bitches

Hei mitä täällä on tapahtunu! :0 I THINK I MIGHT BE BACK.... jeah
Eipä oo oikein mitään sanottavaa, ajattelin vaan päivittäätätäkin paskaa. En oo vuoteen postaillut, joten aattelin myös että olis jo aika XD 
Resa makas koko talven laatikon pohojalla, kahtena kappaleena kun obitsun kaulakappale päätti katketa. Päätin nyt kevään kunniaksi kuitenkin ryhdistäytyä ja laittaa Resan kuntoon :)
Uus peruukki pitää vielä tilata saksasta, ja Mamikohime (Pullip Suomesta) otti mut mukaan Coolcatin kimppatilaukseen. Eli kenkiäkin tulossa tännepäin. 

Eipä mulla ole oikein muita uutisia, katsotaan nyt miten kevät 2013 oikein etenee ja minkälaiset kasiluokan kiireet on tulossa :):):):)xoxo, annunnu7 kommenttia:

 1. Näytät niin kauhean tutulta, että on ihan pakkoa kysyä: asutko Oulussa ja käytkö sattumoisin Myllytullin koulua? :D

  VastaaPoista
 2. apua nyt joku tunnisti mut :DDD joo onhan mää se pyllytullin yks nolis pelle. Why do you ask, ettet sattumoisin ite olis samassa koulussa?

  VastaaPoista
 3. Sattumoisin itse olen samassa koulussa ja luokallani on monia muitakin nukkeilijoita. :D

  VastaaPoista
 4. Wheeeeee kiva jos jatkat postailua, tykkään sun kuvista ja kirjotuksista hirveesti :'3
  Jesus christ Resa on taas niin upeena ;___; Ei ton peruukin tilalle tarttis mitää, just hyvä tollasena, älä jumanperkele sano et se on joku pitkä ja tyttömäinen se uus D::
  Mut asjdgakjsgdjkgfskjagf panisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaww kiitposs :'333 hyi EN IKINÄ ostais mun jätkälle pitkää perruukkia helevetti!!!!11!! Lyhyt se on, eri värinen ja parempilaatuinen vaan :3

   Poista
 5. Kiva kuva Resasta ja onpa aika vierähtäny :DD Mut hei jos voit, nii ota jokunen kuva tyttösestä joskus sillointällöin ^^

  http://boku-no-kokoro.blogspot.fi/

  VastaaPoista