tiistai 6. marraskuuta 2012

peanutbutterjelly time ♥

 


Hello, my dears :D Jepjep, meikäpoika on tullu takasin pieneltä holideiltä, ko on koulusta pikkasen taukoa eikä oo enään neljiä kokeita viikossa. Resa-raukkakin on vaan istuskellu itekseen korissa sellaiset PARI KUUKAUTTA..... D: No, mutta kuten sanoi, here I am. Hieman kuvatuttikin tässä pari päivää sitten, ja postailen niitä sitten tänne. Harmikseni järkkäristä oli loppunut akku kun en ollut jaksanut ladata sitä, joten jouduin ottamaan kuvat vanhalla digikamerallani. Vaikka kyllähän nämä ovat ihan ok kuvia digikameralla otetuiksi... :DDDDDDDDDDd




Ja tosiaan... ensilumetkin satoivat tänne :DD ♥ Pari viikkoa maassa pysyivät, kunnes satoi vettä. Ja lumi suli. Ja sitten saapui pakkanen, jonka tuloksena tiet olivat peilijäässä. GOOD FOR ME! Ylemmässä kuvassa näkyy (ei kyllä näy) kun ulkona sataa vettä. So interesting, I Tought. Aika ihq auto meillä muutes. 



Niin, syysloma tuli ja meni. eipä tullut tehtyä mitään erityistä. Paitsi hengailtua perjantaista keskiviikkoon kaverin kämpillä, kun sen porukat oli Ranskassa. Ja vielä keskustassa, arvatkaas oliko hauskaa (;; enkä kyllä vieläkään tajua, eikö mun pitäis kirjottaa tänne jottain nukkejuttuja tai jtn?? Sorry, I don't give a shit (: Ohan tää nukkeilu iha mukavaa, mutta vähän liian kallista mulle. Pitäis tuolle Resallekkin uus peruukki ostaa, enkä kehtaa tyttöä myydäkkään. Pelottaa lähinnä se, että alkaisin katua tytön myymistä. Tänäänkin tuli mieleen; "Helvetti ko oon ollu typerä. Ei ois pitäny mennä myymään Himeä ):". Jep. Tähän mennessä ainoa myymäni nukke, jota on tullut ikävä. KOVA ikävä.



Olipa tylsä postaus. Siis ihan oikeesti, miten mulla on 40 LUKIJAA vaikka mää en kirjota tänne ees mitään kinostavaa? Bitches please. Ootte kumminki aika ihania....  :X Mun piti vielä kirjottaa jostakin... tärkeestä asiasta....ENKÄ MUISTA SITÄ...SAATANA ):
ps: oOn flunssanen paska (:



                                      

xoxo, annunnu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti